16/8/17

SORTIDA A RIPOLL (RIPOLLÉS) 17/09/2017 DIUMENGE

Ripoll és una població molt maca, capital del Ripollés, en un entorn natural excepcional.
Fem dues propostes segons el nivell:

Sortida A: (pels més caminadors) Responsable-Guia: Lluís Latorre.

9.00 h Sortida puntual del Bosquet 10.30 h Arribada a Ripoll (Parking costat Mossos)
Caminada circular d’uns 9 km. Ruta marcada dita de Santa Maria de Catllar o ruta de les fonts (vistes impressionants). ATENCIÓ: Sense ser molt llarga, presenta forts desnivells. Durada aproximada 3 hores.


Sortida B: (pels més passejadors) Responsable- Guia: Núria Camps.

9.00 h Sortida puntual del Bosquet 10.30 h Arribada a Ripoll (Parking costat Mossos)
Passejada d’una hora (anar i tornar) resseguint el riu Freser. Camí pla com una taula. Per acabar el matí passejada per Ripoll. (Opcional visita al Monestir pagant entrada).




Dinar 14.30 h Trobada de tothom a Ripoll per fer un bon dinar al Restaurant Solana del Ter 

(Just Abans de Ripoll, venint de Manresa, Ctra. C-17, km. 92,5 · 17500 Ripoll (Girona)). El preu és de 21 €. Es triarà un primer i segon i cal dir-ho en apuntar-se al dinar. Inclou cafés i alegries.

MOLT IMPORTANT: NO cal apuntar-se si només es ve a caminar, però SÍ CAL APUNTAR-SE AL DINAR, per això us demanem que ho feu de seguida per facilitar la reserva. Límit dimecres 13/09/2017.

RECORDATORI PER LES SORTIDES
S’ha de dur esmorzar (entrepà, ...) i beguda.
S’ha de portar calçat adequat, crema solar, ulleres, impermeable, ...
Cadascú es compromet a ser curós amb la natura i accepta que l’entitat no es fa responsable de possibles lesions.
Per qualsevol aclariment i reserves truqueu a:
Rosalia: 938760005 Montse: 938735888 Lluís: 938788558

ANIMEU-VOS A GAUDIR D’AQUEST BONIC ENTORN


Menú per triar: (i dir en apuntar-se)

PRIMERS (4): 
-Pancerotis (Empanadilles o crestes) de bolets amb salsa de porros
-Gaspatxo amb escuma de formatge fresc i anxoves
-Amanida amb favetes, mozzarella de búfala i pernil de gla
-Coca d’escalivada amb formatge de cabra i tapenade (Salsa o pasta o paté d'olives aixafades -entre d'altres ingredients-)
SEGONS (4): 
-Suprema de lluç amb salsa de porros
-Botifarra de criança a la brasa
-Escalopa de pollastre farcida de sobrassada i amb formatge blau
-Estofat de vedella ecològica amb trumfa i verdureta
POSTRES (4): 
-Pastís de formatge de Mas El Lladré amb sorbet de gerds
-Brownie de cacau amb gelat de vainilla i fondant de xocolata
-Crema Catalana
-Tiramisú amb gelat de cafè