ALTRES SORTIDES

SORTIDA A RELLINARS


8 de març de 2015

Com cada any volem celebrar que la Marxa del Terme, aquest any la 18a edició, ha anat molt bé, i volem fer dos motius que ens agraden molt. Una bona caminada i un bon dinar. Recordeu que gràcies (entre d'altres coses) a l'esforç dels col∙laboradors en aquesta edició hem fet el rècord de participants amb 2716 caminadors. La caminada d'enguany serà per conèixer part de l'entorn de Rellinars, visitant a més a més dues fonts importants del Parc de la Serra de l'Obac, la Font del Càntir i la Font de Carlets. Recordeu que tant la sortida com el dinar estàn oberts a tohom, però que pel dinar s'ha de confirmar assistència, juntament amb el segon plat triat. Esperem que totes les activitats siguin del vostre gust.

A continuació, teniu tota la informació:

FESTA DELS COL·LABORADORS

CAMINADA

8,00 h Trobada al Bosquet de Sant Fruitós. Sortida en cotxes particulars fins l'església de Sant Pere i Sant Fermí de Rellinars (lloc d'inici de les dues caminades). 

1a Caminada: Ruta La Pedra Seca (aprox. 5 km) 8,45 h. Llocs d'interès: Barraques de vinya i Font del Càntir. 

2a Caminada: Ruta de la Font de Carlets (aprox. 5,5 km) 11.00 h. Llocs d'interès: Balma, Barraques de vinya, Font de Carlets i àrea de Les Fonts de Rellinars. 

Els més caminadors farem les dues caminades. Els caminadors que vulguin o els passejadors poden arribar a la sortida a les 11 h. En aquest cas només faran la segona caminada o bé només una part (1 hora) visitant només la Balma i l'espectacular àrea de Les Fonts. 

DINAR

14.30 h Restaurant Can Ferrer (Torroella de Baix, Sant Fruitós de Bages) 

PREU:
30 € General 
10 € Pels col·laboradors 
20 € Per 1 familiar de col·laborador 

1r plat: Pica-Pica (9 racions) 
2n plat (triar 1): 
Espatlla de xai al forn amb guarnició 
Lluç a la marinera 
Pastís de nata i trufa, begudes, pa, cava, cafès i alegries.

IMPORTANT: CAL CONFIRMAR ASSISTÈNCIA al dinar (i TRIAR SEGON PLAT) fins dijous 05/03/15 a migdia, és probable que no es puguin acceptar trucades posteriors. Per fer-ho podeu trucar a: 

Rosalia 938760005 
Montse 938735888 
Lluís 938788558 

Recordeu: L'excursió és oberta a tothom i no comporta cap cost, el desplaçament es farà en cotxes particulars. El dinar és obert a tothom. Porteu-vos esmorzar, calçat adequat, impermeable, ... Hem de ser curosos amb l’entorn. L’organització no es fa responsable de possibles lesions.