29/9/17

CAMINADA SOLIDÀRIA ALTHAIA MANRESA "POSEM-HI EL COR"

Ajudeu-nos a fer el millor Hospital de Dia d'Oncologia

El proper dia 22 d'octubre el Grup Posa't en Marxa de Sant Fruitós i Althaia Manresa, organitzen una caminada solidària en que els fons recaptats seran integres per la millora de l'Hospital de Dia d'Oncologia de Sant Joan de Déu de Manresa.
Tindrà sortida entre les 8 i les 9 del matí des del parking de Carrefour Manresa (Poligon dels Trullols) sent una ruta circular.

Hi haurà tres rutes disponibles per a tots els públics, una de 6,5 kms (fins a Viladordis i els voltants), una de 12 km (que entrarà ja al terme de Sant Fruitós de Bages arribant fins al Bosc Espès tornant seguint el Riu Llobregat) i una altra pels més caminadors de 19 km (que entrarà al nucli de Sant Fruitós, passant pel Bosquet i arribant fins a Sant Benet de Bages, tornant seguint el Riu Llobregat). Per tots els recorreguts hi haurà avituallament i es donarà el nostre ja tradicional entrepà de botifarra.


El preu de la inscripió és de 12 € anticipada, i de 16€ el mateix dia.

Les inscripcions anticipades poden ser:

  • Presencial: als punts de venda de Manresa (Punt d'informació Althaia a l'Hospital St. Joan de Déu de Manresa) i Sant Fruitós de Bages ( Foto Isidre i Gimnàs V2O.)