1/5/19

Pedraforca (2/6/2019)

Primera sortida estiu 2019 (2/6/2019)





Benvolguts caminadors, un any més encetem amb aquesta carta la nostra tradicional sortida al Pedraforca, on podrem gaudir dels magnífics paisatges de les contrades berguedanes. El Grup Excursionista Posa't en Marxa estarà content de comptar amb vosaltres tant per la pujada al cim, enguany des del vessant de Gósol, com pel dinar subsegüent. Us Esperem!!!!

Pedraforca (2498m)




- Horari: els presents sortim puntualment a les 5 del bosquet de Sant Fruitós, ens trobem tots pels volts de les 6 del matí a la plaça de Gósol per iniciar la pujada al cim exactament a les 6:30.
- Precaucions:
·         cal anar adequadament equipat per muntanya: crema protectora solar, ulleres amb filtre, botes i mitjons de muntanya, mitjons de recanvi recomanats, basto(ns), menjar i beure, roba impermeable per si plou, etc.
·         El Grup Excursionista Posa't en Marxa us recorda que, amb la participació en aquesta excursió, tot caminador accepta la total responsabilitat de la seva pròpia seguretat i de la dels menors d'edat o mascotes que l'acompanyin,
sense oblidar el respecte degut a l'entorn natural. Pels caminadors que no hagueu fet mai el Pedraforca, us fem notar que aquesta és una caminada llarga i costeruda per la qual cal estar físicament preparats.


Dinar

el dinar es farà en una casa particular, a qui agraïm de nou l'oferiment. Us fem saber doncs que els assistents al dinar heu de portar-vos-ho tot: taula, cadires, plats, coberts, tovallons, vasos, etc.. atès que l'organització només encarregarà el menjar. El dinar començarà quan hagin arribat els caminadors, orientativament a les 14:30.
Preu: 19 €  (8 € per infants entre 5 i 9 anys)
Menú: taula d’embotits, amanida, beure, paella, meló, síndria, pastes, cafè i gotes d’alegries.
NOTA IMPORTANT: Cal informar només l’assistència al dinar abans del 28/5/2019.
Per qualsevol aclariment o reserves truqueu a:
Rosalia: 938760005                          Montse: 938735888                        Josep: 675953494 (tardes)