29/1/20

Ja ha passat la 23a Marxa al Terme

Com cada any, després d'un munt de mesos de treball per part de gent voluntària, ha acabat fent-se i es pot dir que ha sortit tot bé. Amb els petits problemes que sempre porten organitzar un esdeveniment de tal volum en que aquest any han participat uns 2800 caminadors i més de 100 colaboradors.

Cal destacar que aquest any durant la setmana, a causa del "Glòria" ens hem vist obligats a modificar recorreguts els quals estem preparant durant mesos i tot i això ens hem ensortit.

També gràcies a tots els caminadors que ens fan confiança any rera any sabem, que han confiat amb nosaltres i que malgrat el temps no ens heu fallat.

Des de la Junta del Grup Excursionista Posa't en Marxa agrair tant als caminadors com als voluntaris la participació en la marxa, que ens engresca a continuar i aviat començar a preparar la propera.

Qualsevol aportació en forma de suggeriment o crítica constructiva serà d'agrair i ens la podeu fer arribar via correu electrònic o facebook.

Per acabar, de nou gràcies a tots els caminadors i voluntaris.



Adjunto link amb la notícia de Regió7
https://www.regio7.cat/esports/2020/01/26/marxa-del-terme-sant-fruitos/593558.html

així com un link amb una galeria de fotografies.
https://www.regio7.cat/multimedia/fotos/esports/2020-01-26-179060-marxa-terme-sant-fruitos-registra-exit-participacio.html